Automobilisme

L'Automòbil Club guanya un miler de socis i farà un pla per millorar la seguretat viària

L'Automòbil Club guanya un miler de socis i farà un pla per millorar la seguretat viària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club d’Andorra va celebrar ahir l’assemblea general ordinària, en què es va anunciar, entre d’altres, un augment significatiu de socis durant el 2017. L’entitat va tenir 1.173 nous associats, que deixen la xifra total per sobre dels 7.000 socis, amb l’objectiu de superar els 10.000 l’any 2020. Un increment que té lloc principalment per l’aplicació del pla estratègic de l’entitat per al període 2016-2020. A més de l’increment de socis, l’ACA també va presentar bones notícies en l’aspecte econòmic, ja que els comptes del 2017 deixen uns beneficis de 80.354 euros i se’n van pressupostar 93.800 per a l’exercici del 2018.

La junta directiva presidida per Enric Pujal també va presentar un pla per a la millora de la seguretat viària i la prevenció d’accidents per al període 2018-2020 amb l’objectiu de tenir zero morts a les carreteres l’any 2019. El projecte està encara en fase d’estudi i l’objectiu de l’ACA és implementar mesures específiques i que s’hi vegin implicats diferents actors, com el ministeri d’Ordenament Territorial.

En l’aspecte esportiu, l’ACA va anunciar la continuïtat de les Crèdit Andorrà GSeries, on “podria sortir alguna categoria nova”, segons va admetre el president de l’associació, Enric Pujal. També hi haurà el Trofeu Andros, que tindrà per última vegada el format actual en espera que l’organitzador, el gal Max Mamers, decideixi com vol orientar la competició en el futur. Una de les novetats del calendari esportiu és a la Pujada, que deixarà de fer-se a Arcalís per fer-se a Arinsal, i que se celebrarà al juny i no al setembre.

tracking