La UE es queda virtualment sense Europa en ple març

Els colomencs ho tenen quasi impossible via la lliga i ahir van caure contra l’FC Lusitans als quarts de final de la Copa

La UE es queda virtualment sense Europa en ple març

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Temporada de les complicades per a la UE Santa Coloma. Els colomencs estan virtualment fora d’Europa en ple mes de març, arran que a la lliga ho tenen pràcticament impossible. I pel que fa a l’as sota la màniga que tenien amb la Copa Constitució Protecvall, ahir van perdre el xoc dels quarts de final contra el Futbol Club Lusitans (1 a 2). Certament, el quadre vermelho s’ha convertit en un autèntic malson per al conjunt groc-i-negre, ja que a la competició domèstica li va arrabassar la quarta plaça (de forma indi­recta).

Etiquetes:

En qualsevol cas, en relació amb el duel, el Lusitans va estrenar l’electrònic al minut 33 mitjançant Xavi Vieira, mentre que a mitja hora per al final Joan Salomó va posar les taules. Ara bé, al 83 el defensa central Abdoulaye Méïté hi va dir la seva decantant la balança i deixant sense cap opció de prèvia de competicions continentals els homes del jove Roger Culleré. De la seva part, el Vall Banc Santa Coloma també es va classificar per a les semifinals en noquejar la Penya Encarnada per 0 a 3. Iban Parra va fer el primer des dels onze metres, Txus Sosa va fer el de la sentència al 36 i Juan Torres al 52 va arrodonir el marcador. En el matx entre el Nóbrega Constructora Futbol Club Encamp i el Tic Tapa va estar a punt de saltar la sorpresa, però els lauredians van vèncer. On hi va haver campanada va ser a l’Inter-UE Engordany. Els escaldencs van imposar-se als penals.

tracking