Joan Verdú repeteix victòria al segon gegant FIS de Courchevel

L’andorrà va imposar-se amb més d’un segon de marge sobre Maurus Sparr i Remy Falgoux

Joan Verdú repeteix victòria al segon gegant FIS de CourchevelFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú segueix en bon estat de forma i ahir va adjudicar-se el segon gegant FIS de Courchevel després d’haver guanyat també el primer dilluns. A la prova d’ahir va mostrar una clara superioritat vers els seus rivals i, amb el dorsal 15, va imposar-se amb un temps final de 2’13”65, a 1”02 del suís Maurus Sparr, que va finalitzar en segona posició, i a 1”08 de Remy Falgoux, que va tancar els llocs d’honor. L’andorrà va dominar la cursa des del primer moment, i va marcar un crono d’1’06”08 a la primera mànega, mentre que a la segona, la seva marca va ser d’1’07”57. Respecte als punts FIS, ahir va marcar-ne 13,71, quan dilluns havia rebaixat fins els 12,03.

Etiquetes:

El tècnic de la FAE, Yago Antes va assegurar després de la prova que “en Joan arriba amb moltíssima confiança. Primer de Saint Moritz de la segona mànega i dels dies d’entrenaments que vam fer a Àustria amb bones condicions. A més, a Kranjska Gora amb condicions difícils va demostrar que pot estar amb els millors”, i va afegir que “aquí s’ha notat amb dos dies de gegant que no han estat fàcils, amb molts abandonaments i amb bon nivell”.

Per últim, Antes va manifestar que “creiem que és molt positiu per la seva evolució i que des d’aquí podem construir. Ara hem de preparar les finals de Copa d’Europa a casa, on si està a aquest nivell, pot estar amb els millors”.

A més de Joan Verdú, també van participar a Courchevel altres esquiadors de la FAE,amb Albert Pérez finalitzant en 22a posició tot i sortir amb el dorsal 72, i Àlex Rius acabant en 59a plaça. De la seva banda, ni Àxel Esteve ni Xavi Salvadores van poder acabar la primera mànega.

MORENO, 26A A FONT ROMEU

Ahir també va celebrar-se un gegant FIS a Font Romeu amb triomf per la francesa Clara Direz amb un temps d’1’50”35, i on la millor representant del país va ser Cande Moreno, que va cloure la prova en 26è lloc a 4”23 de la guanyadora. A més, Clàudia Mijares va ser la 40a, i Xènia Rodríguez no va acabar la primera mànega. Avui hi haurà un eslàlom.

LLUÍS MARÍN S'ACOMIADA DEFINITIVAMENT DE LA TEMPORADA

Finalment van complir-se els pronòstics i Lluís Marín ja no tornarà a competir aquesta temporada després de la caiguda que va patir a La Molina la setmana passada. Segons va explicar la Federació Andorrana d’Esquí en un comunicat, els resultats de la ressonància que li havien practicat van mostrar que no pateix cap lesió a l’espatlla que s’havia operat amb anterioritat. Sí que hi ha, en canvi, un esquinç acromioclavicular de tercer grau que, en un principi, no necessitarà cap intervenció quirúrgica, però sí d’uns dies per curar-se.

D’altra banda, pel que fa al traumatisme cranial que va patir arran de la caiguda, haurà d’haver-hi un control tot i que les proves van mostrar normalitat i que no hi havia cap tipus de seqüela. Aquest control farà que hagi de tornar a l’activitat de manera progressiva, i no podrà prendre part de la Copa del Món de Moscou aquest cap de setmana, ni de la de Veysonnaz el proper.

tracking