Vòlei

El CV Encamp vol acollir les fases d'ascens a Superlliga 2

El club encampadà ja hi té el bitllet assegurat però sap que aquesta vegada tindrà competència per fer d’amfitrió

El CV Encamp vol acollir les fases d'ascens a Superlliga 2CV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp continua amb la línia ascendent des de la creació. De moment, campionat que juga, campionat que guanya. Dissabte va assolir de manera matemàtica el primer lloc del grup 2 de primera nacional espanyola i afrontarà les fases d’ascens a Superlliga 2 amb aquest objectiu complert. Un altre dels reptes que té al pensament ara el club encampadà és precisament acollir aquestes fases d’ascens, com ja va fer la temporada passada amb les de primera nacional espanyola. “Estem treballant-hi. Hem parlat amb el comú i sabem que hi ha disponibilitat de pista”, explica el president de l’entitat, Javi Borrego.

No obstant això, aquesta vegada el club sap que hi haurà competència per fer d’amfitrió a la fase decisiva per pujar de categoria, ja que alguns dels altres conjunts que ja tenen el bitllet assegurat per a les fases també han mostrat el desig d’acollir-les, com ara el Pinto o el Cadis. Tot i això, la seu no es decidirà fins que es coneguin tots els conjunts que les disputaran. De moment, hi ha quatre equips amb el bitllet i en falten dos, que es coneixeran durant les properes dues jornades que encara resten per disputar.

Mentrestant, i encara amb molt marge de temps per endavant, l’Encamp ja comença a picar a diverses portes per trobar un patrocini que li pugui permetre jugar la Superlliga 2 en cas d’ascens. “Tal com estem ara, en l’àmbit econòmic no ho podríem assumir”, explica Borrego, que xifra en 45.000 euros el pressupost necessari per disputar la propera categoria, una xifra que és molt superior als actuals 15.000 euros. En aquest sentit, també destaca que caldria “una professionalització” de l’entitat per tenir les màximes garanties.

tracking