L'FC Andorra ensopega al camp del Vista Alegre i s'allunya de la promoció

Un FC Andorra desconegut no va ser capaç ahir de tancar la permanència després de caure derrotat al camp del Vista Alegre, un rival de mitja taula cap a baix (2 a 0). Els del Principat haurien complert l’objectiu principal de la temporada amb un triomf, però aquest no va arribar i a més es van allunyar de la posició de promoció, a la qual, tot i no ser la prioritat, podrien aspirar. Després del duel d’ahir, l’Andorra ocupa la cinquena posició i té a quatre punts al segon, el Viladecans, el rival de la setmana vinent a la Borda Mateu.

Els de Candi Viladrich no van portar el pes del partit en cap moment i van veure com el conjunt local es va avançar al minut 29 aprofitant una errada pròpia en la sortida de pilota. L’equip no va aparèixer ofensivament en tota la primera part i defensivament va estar més desencertat. No obstant això, a la segona va sortir amb una actitud millorada i el conjunt tricolor va gaudir d’un parell d’ocasions clares. Quan semblava que tenia l’empat a tocar va arribar el segon del Vista Alegre, arran també d’una errada tricolor en una cessió al porter. “Havíem dipositat les il·lusions a tancar la permanència avui [ahir] i mirar d’arribar a la marató de partits contra rivals de la part alta amb l’objectiu tancat”, va valorar Viladrich.