El Girona, el millor debutant de primera

L’equip de Machín venç al camp del Vila-real i continua somiant en Europa

El Girona, el millor debutant de primera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Girona va de debò per Europa. Els de Pablo Machín van obtenir ahir un triomf de mèrit al camp del Vila-real i van presentar la seva candidatura ferma a disputar l’Europa League la temporada vinent. Tan serioses són les seves intencions que l’equip català està registrant fites que cap altre debutant a la lliga espanyola havia assolit a la història. I és que amb els tres punts d’ahir, el Girona es va col·locar amb 40 punts, una xifra a la qual cap conjunt havia arribat en la jornada 27 en la primera temporada a la màxima categoria de la competició espa­nyola. A més a més, els gironins van assegurar-se la permanència de manera matemàtica, l’objectiu principal de la temporada.

Etiquetes:

Stuani al minut 16 i Lozano al 80 van fer els gols del Girona, que d’aquesta manera trencava una llarga sequera a domicili, i és que no guanyava des del 10 de desembre com a visitant. L’equip es va situar setè amb 40 punts, a un de la zona europea, que precisament marca el Vila-real.

EL BARÇA I L'ATLÈTIC ES JUGUEN MITJA LLIGA AL CAMP NOU

L’FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid disputaran avui (16.15 h) un duel al Camp Nou que pot ser decisiu per al desenllaç de la lliga. Després d’un parell de punxades dels blaugrana en les darreres jornades, els matalassers compten amb opcions de lluitar per un títol que semblava sentenciat. Hi ha cinc punts de diferència entre els dos equips, però en cas de triomf local avui el marge seria de vuit punts, a més de l’average, cosa que marcaria distàncies importants a falta d’11 jornades per al final de curs. “Passi el que passi queda molta lliga”, va argumentar Ernesto Valverde ahir, que va voler rebaixar la pressió del matx.

tracking