El club confirma que Burjanadze no té una data fixa de retorn

Un cop operat del genoll l’octubre passat es va informar que tornaria al març

El club confirma que Burjanadze no té una data fixa de retornMONTAKIT FUENLABRADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler pivot del Bàsquet Club MoraBanc Andorra Beqa Burjanadze trigarà més del previst a tornar a vestir-se de curt, i mostrar tant al Poliesportiu com als diferents pavellons de la Lliga Endesa la força que el caracteritza i que la campanya anterior el va fer explotar com a professional. Dijous passat aquest mitjà va explicar que el georgià no estaria disponible per a l’entrenador, Joan Peñarroya, de cara als pròxims matxs de l’ACB a domicili contra l’Iberostar Tenerife i el Reial Betis Energía Plus. I, per tant, que el retorn es produiria uns enfrontaments bastant més endavant.

Etiquetes:

D’aquesta manera, el club va enviar ahir un comunicat explicant que “els terminis per a la reaparició de Beqa Burjanadze s’han reajustat amb l’objectiu d’assegurar la millor recuperació possible del seu genoll dret”, i hi va afegir que “el procés seguirà el seu curs sense que es marqui una data fixa de retorn”. L’octubre del 2017 va passar pel quiròfan i pels volts de principi de març, és a dir, imminentment, havia de començar a competir. No obstant això, de moment no s’ha exercitat amb la resta de la plantilla i certament, tenint en compte que el toro del MoraBanc arrossega aquesta lesió des de fa temps, val més prevenir per evitar que recaigui. Així, el roster tricolor queda conformat amb 12 jugadors i no hi haurà cap més sortida.

Un dels pilars i/o creador de joc de l’equip del Principat, Andrew Albicy, va passar per la zona mixta i després de la finestra FIBA va entrenar sota les ordres de Peñarroya dimarts passat i es trobava “un pèl cansat”, encara que “ara ja estic normal i respondrem de forma decent al ritme del duel davant del Tenerife”. Precisament sobre aquesta cita clau –entre cometes– en relació directament amb la lluita pel play-off, va comentar que “és importantíssim, sabem que tenim les mateixes victòries i derrotes i també que és un conjunt sòlid quan juga com a local”.

PRZEMEK KARNOWSKI ATERRA AL MONTAKIT FUENLABRADA

Przemek Karnowski va recollir ahir les seves coses per posar rumb com a cedit fins a final de curs al Montakit Fuenlabrada, tal com va confirmar ahir el MoraBanc. El director general, Francesc Solana, va dir: “Hi tenim dipositades moltes esperances de futur.”

tracking