'Freestyle'

Nou format del Total Fight degut a l'any olímpic

Del 22 al 25 de març l’Snowpark del Tarter acull un esdeveniment que comptarà amb un cartell de luxe

Nou format del Total Fight degut a l'any olímpicGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Total Fight 2018 que se celebrarà a l’Snowpark del Tarter de Grandvalira del 22 al 25 de març ja comença a escalfar motors i de cara a la catorzena edició hi haurà novetats quant al disseny respecte a les passades edicions. “Degut a l’any olímpic hem hagut de proposar un format més compacte i explosiu”, va explicar ahir el director de la prova, Enric Bonvehí. L’esdeveniment de freestyle englobarà els mateixos dies les disciplines d’snowboard i freeski, arran de l’atapaeït calendari d’aquest curs.

No obstant això, el cartell de participants serà de luxe, per exemple, amb tot un recentment premiat amb la medalla de plata a les Olimpíades d’hivern de Pyeongchang, Nick Goepper. O el també freeskier nord-americà McRae Williams, un clàssic gua-nyador dels X-Games. Pel que fa a la participació andorrana no en prendran part ni Noah Albaladejo ni Carlos Aguareles per lesió, però sí que hi seran els riders de casa com l’esquiador Guillaume Fernández i el surfista de neu Xavi Rodríguez.

A més a més, com a novetat, Bonvehí va comentar que amb l’objectiu de seguir convertint el Total Fight en quelcom amb molt de retorn mediàtic tant amb el públic present i el de casa “muntarem una pantalla perquè des de la grada es puguin seguir els resultats i les repeticions a càmera lenta i així tot plegat es convertirà en una festa a les pistes”. I parlant de festa, el dissabte 24 el famós grup musical de Barcelona Nasty Mondays s’encarregarà d’ambientar l’Abarset. Finalment, des del compte de Facebook de Grandvalira es retransmetran en directe les finals d’una cita que cada cop traspassa més fronteres.

tracking