Esquí de muntanya

Gerber Martín acaba 30è al Campionat d'Europa

Gerber Martín acaba 30è al Campionat d'EuropaFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cursa vertical, suspesa divendres, va tancar ahir el Campionat d’Europa d’esquí de muntanya, on Gerber Martín va ser l’únic representant andorrà a acabar entre els 30 millors a la prova sènior, a tres minuts del vencedor, que va ser Kilian Jornet. A més, David Albós va ser el 34è i Jordi Solé, el 35è.

Millors resultats va obtenir la Federació Andorrana de Muntanyisme en les curses de categories inferiors, com la cinquena posició d’Andrea Sinfreu a la carrera cadet femenina, o el sisè lloc d’Oriol Olm, que dissabte no va poder competir per l’asma a la prova cadet masculina.

L’altra cursa amb presència andorrana va ser la júnior, on Sergi Casabella va ser el millor representant, amb un 13è lloc, seguit de prop per Arnau Casabella, que va ser 15è. A més, Carles Serra va finalitzar 20è.

Aquests resultats van deixar Andorra en la setena posició per països de 19 participants amb 317 punts. La vencedora d’aquesta classificació va ser l’amfitriona, Itàlia, seguida pels combinats de Suïssa i França.

tracking