L'FC Andorra vol encarrilar la permanència contra el cuer

Els tricolors afronten un duel trampa perquè el Valls, últim a la taula, està en una dinàmica d’equip de la part alta

L'FC Andorra vol encarrilar la permanència contra el cuerXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra vol oblidar des de ja la dura derrota de la setmana passada al darrer minut al camp del Sant Ildefons i una victòria contra el Valls, l’últim classificat del grup 2 de primera catalana, és la millor manera per fer-ho. No obstant això, els del Principat s’hauran de treballar els tres punts, ja que la situació del conjunt tarragoní a la taula és enganyosa. És cert que la seva primera victòria del curs no va arribar fins la primera jornada de la segona volta, però des de llavors no coneixen la derrota i sumen 10 punts dels últims 12 possibles, sent un dels millors equips des que es va encetar la segona part de la campanya. “L’equip ha de sortir amb la mentalitat que el Valls és un rival molt difícil, un dels millors de la segona volta, i que estigui últim a la classificació no vol dir que serà un partit fàcil”, exposava ahir el porter Ferran Pol.

Etiquetes:

Per la seva part, els de Candi Viladrich se centraran a encarrilar la permanència a primera catalana, l’objectiu principal de la temporada. Actualment sumen 36 punts i són a només quatre de la promoció d’ascens. Tres punts avui suposarien una aproximació important a l’objectiu, amb encara 14 jornades per disputar-se.

Per contra, l’apartat de baixes afectarà de nou l’equip. Aquesta vegada són dos homes clau, com Cristian Martínez i Txús Rubio els que no podran saltar al camp per sanció. Per la seva part, Àlex Villagrassa i Roger Nazzaro són dubte, tot i que es preveu que el primer pugui jugar.

tracking