Bàsquet

Landing Sanè seguirà

El BC MoraBanc Andorra allargarà el contracte de l’interior francès fins a final de temporada

Landing Sanè seguiràFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra renovarà el contracte de Landing Sanè fins a final de temporada, segons ha pogut saber el Diari. El vincle entre totes dues parts expira el 4 de març vinent, però hi ha una clàusula que permet al club allargar-lo de manera unilateral i ha decidit exercir-la perquè l’aler-pivot de 2,11 metres segueixi a les files de l’equip que dirigeix Joan Peñarroya.

Sanè és el segon temporer que ha tingut enguany el conjunt tricolor després de Chris Copeland, que va arribar al novembre i va deixar l’equip a final de gener, per fer front a les múltiples baixes per lesió que ha tingut aquest curs el MoraBanc Andorra. Tot i ser conscient que arribava a Andorra amb un contracte temporal de dos mesos, el jugador gal ja va avisar durant la presentació el mes de gener passat que la seva intenció era seguir aquí més temps: “Clarament l’ambició és quedar-me. Aterrar en un lloc per a dos mesos i després marxar a un altre no és el millor. Jo donaré tot el que pugui, però finalment serà l’entrenador qui ho jutjarà i prendrà una decisió. Estic preparat per donar-ho tot i després ja no dependrà de mi.” Unes declaracions que va refermar dissabte en una entrevista al Diari, on va assegurar que “és cert que vull seguir, ja que estic a gust. No obstant això, no en tinc ni idea”.

Sanè ha disputat tot just sis partits amb el MoraBanc en el mes i mig que fa que és al Principat i s’ha guanyat amb escreix la renovació amb les actuacions que ha fet fins al moment, amb una mitjana d’11 punts, 5 rebots i 12 de valoració. A més, l’interior ha donat la talla en els enfrontaments exigents quan hi ha hagut davant equips grans, com Barça Lassa i Madrid. Contra els catalans va anotar 17 punts i va registrar 22 de valoració, amb una arrencada espectacular des de la línia de tres punts, i enfront dels de Pablo Laso va quallar una exhibició amb 24 punts, 6 rebots i 30 de valoració.

Hi haurà 'Operació sortida'

La continuïtat de Landing Sanè fins a final de curs farà que el MoraBanc Andorra doni sortida a alguns membres de la plantilla. Amb el polonès Przemek Karnowski ja d’alta mèdica, Peñar­roya tindrà tretze jugadors disponibles i el tècnic haurà de fer la convocatòria i descartar-ne un cada duel. Un problema que es veurà incrementat quan Beqa Burjanadze estigui recuperat i hi hagi 14 homes amb fitxa. És per aquest motiu que de moment des dels despatxos s’ha pres una primera decisió de rescindir el contracte d’un jugador. Possiblement d’una incorporació que va arribar al MoraBanc Andorra durant el mercat de fitxatges de l’estiu passat.

No hi ha res al cent per cent tancat, però segons ha pogut saber el Diari el principal candidat a deixar l’entitat que presideix Gorka Aixàs és John Shurna. L’americà va fitxar per actuar de quatre i ha tingut un rendiment més aviat discret en aquesta posició, ja que en els 18 partits jugats ha registrat una mitjana de 5 punts i 4 rebots. Shurna va començar com el jugador del conjunt de Peñarroya que més minuts tenia sobre el parquet, però a poc a poc ha anat veient com anava perdent protagonisme.

EL MORABANC B CAU A LLEIDA CONTRA EL PARDINYES EN UN MATX DISPUTAT FINS AL SEGON QUART (84-68)

El MoraBanc B va caure dissabte a la nit en la seva visita al pavelló Barris Nord contra l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida per 84 a 68. Era el duel corresponent a la 17a jornada de la lliga EBA.

Els andorrans van competir en el xoc fins al descans, on queien per 40 a 34, però a la represa el conjunt lleidatà va trencar el matx i va finalitzar el tercer quart amb un còmode marge de 13 punts (63-49). El sènior B va intentar reaccionar a l’últim període de forma estèril i la diferència va augmentar fins als 20 punts a favor de l’equip local. A més, al tram final del partit el tècnic, Èric Bartolomé, va ser expulsat. Els tricolors segueixen a la part baixa de la classificació i dissabte que ve tenen una cita clau amb la visita del Cerda­nyola, també de zona calenta.

Landing Sanè seguirà

tracking