L'FC Andorra vol allargar la bona dinàmica, contra el Sant Ildefons

Els de Candi Viladrich sumen cinc triomfs i un empat en els últims set partits

L'FC Andorra vol allargar la bona dinàmica, contra el Sant IldefonsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra disputa avui (17.00 hores) un nou duel del grup B de primera catalana, contra el Sant Ildefons, immers en una bona dinàmica de resultats, ja que en els últims set partits disputats els tricolors han sumat cinc victòries i un empat, uns números que han portat els de Candi Viladrich a la quarta plaça de la classificació, a només tres punts del Martinenc, que és l’equip que ocupa ara el lloc de promoció d’ascens. Tot i la ratxa positiva, des del vestidor segueixen insistint que l’objectiu és la permanència, tal com va declarar el davanter Aaron Sánchez: “Nosaltres no pensem més amunt, però suposo que la gent ho té present perquè anem quarts.” I va afegir que “l’objectiu d’aquest mes és la permanència, i si després en podem assolir d’altres, ja ho veurem”.

Etiquetes:

El rival dels tricolors avui és el Sant Ildefons, que ocupa el desè lloc a la classificació amb 25 punts. Per Sánchez, “és un equip que la treu bé des del darrere”, i el plantejament que ha de fer l’FC Andorra és “esperar al nostre camp, estar ben replegats i que no puguin jugar fàcil per dintre per intentar mantenir la porteria a zero. I després veure què passa i aprofitar les ocasions perquè en tindrem, segur”.

Com ve sent habitual, el tècnic, Candi Viladrich, haurà d’afrontar el duel amb una plantilla en quadre, ja que a les lesions de llarga durada de Marc Pujol i Jordi Aláez, s’hi han d’afegir les baixes de Robert Font i Aleix Viladot, i l’absència per sanció d’Emili Garcia. Per Aaron Sánchez, “ja estem acostumats a aquesta rutina que ens falti gent, i anem tirant endavant amb els juvenils que ens acompanyen”.

El davanter també va tenir espai per a l’autocrítica i va assegurar: “No estic gaire content de la temporada que estic fent.”

tracking