La selecció jugarà contra Guinea Equatorial al març

Serà el dilluns 26, cinc dies després del duel contra Liechtenstein

La selecció jugarà contra Guinea Equatorial al març

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana de futbol disputarà un partit amistós contra Guinea Equatorial el 26 de març a Andalusia. Fa unes setmanes, la Federació Andorrana de Futbol ja va anunciar un duel de preparació contra Liechtenstein per al 21 de març i tots dos es jugaran en una seu encara per determinar a prop de la ciutat de Màlaga. El seleccionador, Koldo Àlvarez de Eulate, va afirmar que l’objectiu d’aquest matx contra els equatoguineans és “tenir una setmana que s’assembli el màxim possible a les setmanes de competició que tindrem a la Lliga de les Nacions amb dos partits”, i hi va afegir que “no serà ben bé el mateix, però podrem treballar una setmana junts, que també és una de les coses que volíem per preparar de la millor manera el nou torneig”.

Etiquetes:

Sobre com es presenta el futur, el tècnic va assegurar que “hem de donar continuïtat a la feina que vam fer a la fase anterior per arribar a la Lliga de les Nacions amb garanties. Pel que fa a la possibilitat de veure novetats en aquest dos amistosos serà complicat, ja que aquells dies la sub-21 té compromisos oficials al Principat contra els combinats d’Escòcia i Holanda, però Koldo va assegurar que “intentarem donar minuts a algun dels nois de la sub-21 a la Nations League”.

A més d’aquests dos duels, la federació segueix buscant més amistosos al juny i la intenció és que algun sigui al Principat.

LA FEDERACIÓ FA ARRIBAR MATERIAL ESPORTIU A GÀMBIA

JIRONG. El coordinador de les seleccions de base de futbol sala, Julen Guerrero, va desplaçar-se fins al poblat de Jirong, a Gàmbia, on va fer entrega de material esportiu de la FAF amb l’ajuda de Fundació Kalilu Jammeh. A més, Guerrerro va dirigir alguns entrenaments.

tracking