Sergi Roberto i Andrés Iniesta aprofiten els dies lliures per visitar Andorra

Sergi Roberto i Andrés Iniesta aprofiten els dies lliures per visitar AndorraINSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors de l’FC Barcelona visiten sovint Andorra en el temps lliure. Cada hivern, quan tenen uns dies de descans, més d’un escull el Principat per desconnectar amb la família i passar una estona a la neu. Anys anteriors, Leo Messi o Luis Suárez, entre altres, s’havien deixat veure per les pistes andor­ranes. També quan no és hivern hi ha membres de la plantilla blaugrana que visiten el país. A l’octubre, per exemple, Gerard Piqué va venir amb motiu del World Padel Tour.

Etiquetes:

Ahir van ser dos altres dels jugadors insígnia de l’equip, Andrés Iniesta i Sergi Roberto, els que es trobaven a Andorra amb les famílies aprofitant els dies lliures que tenen arran que el conjunt dirigit per Ernesto Valverde no ha de disputar cap partit entre setmana (un fet poc habitual per als blaugrana), ja que el seu duel dels vuitens de final de la Champions contra el Chelsea està previst per a dimarts vinent.

Tant Iniesta com Roberto van mostrar a través de les xarxes socials imatges del país, concretament de Soldeu, on estan allotjats ambdós. “Gaudint d’aquests dies lliures en família a la muntanya”, va escriure el manxec a les xarxes acompanyat d’un vídeo (amb més de 200.000 vistes només a Instagram) en què s’apreciaven les pistes de Grandvalira.

tracking