esquí de muntanya

Martin, únic supervivent andorrà a Puy-Saint-Vincent

Martin, únic supervivent andorrà a Puy-Saint-VincentFAM

La cursa individual de la quarta cita de la Copa del Món disputada a Puy Saint Vincent (França) no va tenir el millor final per a tots els corredors andorrans que hi van prendre part. Dels tres participants del país en la prova sènior, només Gerber Martin va poder creuar la línia de meta, fent-ho en la 37a posició a un 14,3% del temps del més ràpid, l’italià Robert Antonioli (1 h 26’13’’). “He acabat físicament bé, cosa que em fa sentir content del treball realitzat”, valorava l’esquiador de muntanya del Principat.

Per la seva part, Xavi Areny i Jordi Solé van haver d’abandonar per molèsties. El primer sortia d’un fort refredat i el segon tenia problemes als isquiotibials. La cursa també va destacar per la participació de Kilian Jornet, que tornava en una competició i ho feia ocupant la quarta posició final.

Pel que fa a la categoria júnior, Sergi Casabella va ser el que millor resultat va obtenir entre els andorrans, amb un 14è lloc, a 11,5% del guanyador, l’italià Andrea Prandi (1 h 20’26’’). Carles Serra i Arnau Soldevila van finalitzar en la 16a i 18a posició d’un total de 20 corredors que van acabar la prova.

Avui es disputarà la cursa vertical, en la qual Areny no prendrà part.