Empat a Cornellà en un derbi calent

Piqué va igualar al minut 81 el gol de Gerard Moreno i va fer callar el públic

Empat a Cornellà en un derbi calent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Piqué amb un gol de cap al minut 81 va salvar un punt per a l’FC Barcelona al derbi català contra l’Espanyol, que s’havia avançat al minut 66 gràcies a una diana de Gerard Moreno en què el central del Barça hauria pogut fer més.

El tercer duel entre blanc-i-blaus i blaugrana en dues setmanes no va estar exempt de polèmica, i més enllà de diverses enganxades entre futbolistes per diferents faltes, la tensió va fer-se visible després del gol de Piqué, que el defensa va celebrar fent el gest de fer callar l’afició de Cornellà-el Prat. No era el primer episodi polèmic entre el futbolista i l’afició de l’Espanyol, després dels insults cap a ell o la seva família, o l’última polèmica de fa tot just deu dies, quan el club blanc-i-blau va denunciar Piqué per les seves declaracions davant de la premsa en què es referia a l’entitat com a “Espanyol de Cornellà”. Després del partit, Piqué va declarar: “Celebro el gol a la meva manera, com ells ho fan a la seva.” I va afegir que “hi ha una part important de l’afició que es pronuncia sobre la meva família i des del club no denuncien aquesta gent i sí a mi perquè dic que són de Cornellà”.

La diana de Piqué a la recta final del partit igualava la de Gerard Moreno, que va aprofitar una centrada des de la dreta de Sergio García per fer l’1 a 0 amb un cop de cap des de la frontal de l’àrea petita. A més de per la tensió i la polèmica, el matx va estar condicionat per la pluja que va caure, que va deixar el terreny de joc en condicions complicades pels bassals que es van fer.

tracking