La selecció femenina sub-16 s'estrena a Malta

Jugarà un torneig de desenvolupament de la UEFA la setmana vinent

La selecció femenina sub-16 s'estrena a MaltaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina sub-16 disputarà la setmana vinent un torneig de desenvolupament de la UEFA a Malta, on s’enfrontarà al combinat amfitrió, a Gibraltar i a Liechtenstein. Aquesta serà la primera competició internacional amb la selecció de les noies de Luis Miguel Abrahan, que ha convocat una gran base de jugadores de l’Enfaf Crèdit Andorrà per al torneig. Tot i ser la primera experiència internacional de la selecció sub-16, el tècnic assegura que “la base femenina ha progressat molt i portem una selecció competitiva”, i va afegir que “la intenció és intentar puntuar. Potser el partit més accessible serà el de Gibraltar”.

Etiquetes:

La capitana de l’equip serà Erica Gonçalves, que va admetre que “afrontem el torneig amb molta il·lusió i ganes de jugar els partits, hi anem sense por”. Aquest Campionat també servirà per preparar el Preeuropeu sub-17, que jugaran al setembre contra Portugal, Turquia i Bèlgica.

El debut en el torneig de desenvolupament de la UEFA serà dilluns 29 de gener contra Malta (11 h), el segon partit dimecres 31 contra Liechtenstein (14 h) i l’últim divendres 2 de febrer contra Gibraltar (13 h).

tracking