Bàsquet

Moussa Diagné no està descartat per al partit contra el Fuenlabrada

Les proves realitzades confirmen que no hi ha trencament i dissabte podria ser a l’inici de la segona volta

Moussa Diagné no està descartat per al partit contra el FuenlabradaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No tot són males notícies per al MoraBanc Andorra en referència a les lesions, ja que les proves realitzades a Moussa Diagné confirmen que no pateix cap trencament mioaponeuròtic de l’aponeurosi anterior. Aquest incident va ser el que va patir el 27 de desembre a l’últim partit d’Eurocup contra el Darussafaka Istanbul i que el va tenir més de tres setmanes de baixa fins diumenge passat, quan va reaparèixer contra l’FC Barcelona al Poliesportiu.

Precisament en el duel contra el seu exequip i actual propietari, ja que està cedit al Principat, el pivot senegalès va haver de marxar del parquet lesionat en el mateix punt que al desembre, a l’abdomen, tot i que finalment els exàmens mèdics no han estat tan dolents com llavors, i dissabte podria estar a la pista d’un altre dels seus anteriors equips, el Montakit Fuenlabrada.

Més enllà de Diagné, els problemes físics dels de Peñarroya s’han acumulat al joc interior, fet que ha obligat a la contractació de dos temporers amb contracte fins a finals de febrer, com són els casos de Copeland i Sané. Els dos homes alts de l’equip que segueixen KO, Przemek Karnowski i Beqa Burjanadze, continuen posant-se a to per tornar a les pistes com més aviat millor.

El gegant polonès està fora des del 27 de desembre i la previsió era que la seva baixa fos de cinc setmanes. Ja ha començat a fer algun exercici, però en principi no jugarà fins després del duel contra el Reial Madrid de principis de febrer. Pel que fa al georgià, no juga des del 30 d’abril contra el Betis, i el 9 d’octubre va ser operat d’una osteocondritis del genoll dret. El temps de recuperació esperat era de cinc mesos, Burjanadze enceta el tram final de recuperació, i aviat se’l podrà veure sobre el parquet tot i que encara no rebrà l’alta mèdica.

DOBLE ENFRONTAMENT D'EUROLLIGA ALS QUARTS DE LA COPA DEL REI

Las Palmas de Gran Canària va acollir ahir el sorteig de la Copa del Rei que es farà entre el 14 i el 18 de febrer a l’Illa, i els bombos van deparar duels interessants per als quarts de final de la competició.

L’atzar va decidir un matx entre el Reial Madrid i l’Unicaja. Qui guanyi s’enfrontarà a la semifinal al triomfador de l’altra eliminatòria entre València Bàsquet i Iberostar Tenerife.

A l’altra banda del quadre, Barça Lassa i Baskonia jugaran un dels altres partits de quarts, i es veurien les cares a semifinals contra el vencedor de l’Herbalife Gran Canària - Montakit Fuenlabrada.

tracking