Joel Martínez torna a l'FC Andorra i Betriu, lesionat mínim dos mesos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge del migcampista de 29 anys Joel Martínez fins a final de la temporada. Aquesta campanya la va començar com a futbolista de l’Inter Club d’Escaldes, amb el qual havia disputat sis partits i havia fet un gol. Aquesta serà la segona etapa a l’entitat tricolor, a la qual ja havia jugat entre el 2009 i el 2014, abans de provar sort al Vall Banc Santa Coloma i a equips catalans.

Etiquetes:

No tot són bones notícies per al conjunt de primera catalana, ja que ahir es va confirmar que Jordi Betriu estarà fora dels terrenys de joc un mínim de dos mesos, ja que pateix un trencament i un edema a l’isquiotibial. El temps de baixa es podria allargar si finalment ha de ser intervingut quirúrgicament.

D’altra banda, el comitè d’apel·lació va desestimar el recurs de l’FC Andorra pel cas Emili García, expulsat contra el Lleida B per una errada de l’àrbitre. El col·legiat el va confondre amb Àlex Sànchez durant una picabaralla i va ensenyar-li la groga, que era la segona, i va haver de deixar el terreny de joc. Tot i la claredat de l’equivocació de l’àrbitre que es veu a les imatges, l’ens federatiu argumenta que el que diu a l’acta és el que val.

tracking