Raids

Barreda guanya, però perilla la seva continuïtat al Dakar

Va patir una caiguda durant l’etapa i podria tenir el genoll trencat

Barreda guanya, però perilla la seva continuïtat al Dakar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jornada agredolça per a Joan Bar­reda ahir a la 7a etapa del Ral·li Dakar, la primera que es disputava a terres bolivianes. El resident va aconseguir la victòria parcial amb quasi tres minuts de marge sobre el francès Adrien van Beveren i va pujar al tercer lloc provisional de la general, però a l’arribada al campament base va anar a visitar els metges i va fer saltar les alarmes.

“He caigut al quilòmetre 300 i no puc posar el peu a terra”, va manifestar Barreda en declaracions a la televisió francesa, i tot seguit va afegir que “crec que m’he trencat el genoll, i en aquest moment he reduït la velocitat pel dolor. Estic segur que està trencat, el genoll està totalment inestable i no puc recolzar-lo”. Sobre la seva continuïtat al ral·li, va assegurar que “veurem què puc fer de cara a demà [avui], però em sembla molt complicat seguir”. Al tancament d’aquesta edició no hi havia cap confirmació oficial sobre el possible abandonament.

De la seva banda, Cristian España va finalitzar l’etapa d’ahir en 37è lloc, a 1 h 26’46” de Joan Bar­reda. En cotxes, el resident Cyril Despres va perdre temps per aturar-se a ajudar el seu company d’equip, Stéphane Peterhansel, que havia patit una avaria.

Avui es disputa la 8a etapa amb 498 quilòmetres d’especial.

tracking