Bàsquet

Copeland ja entrena i viatjarà a Madrid

La participació de l’aler pivot en el partit contra l’Estudiantes no és segura, però tampoc està descartada

Copeland ja entrena i viatjarà a Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra disputarà demà un partit a vida o mort per ser a la Copa del Rei. Els del Principat no tenen un escenari favorable per ser a Gran Canària, sobretot després de la derrota del dissabte passat al Poliesportiu davant el San Pablo Burgos, però la plantilla vol escurar les seves opcions fins al final i per fer-ho necessita un triomf davant el Movistar Estudiantes.

L’equip va demostrar fa una setmana que li aniria bé recuperar algun efectiu en el joc interior per augmentar les seves possibilitats de victòria. D’entre tots els jugadors de la infermeria, el que més a prop de tornar està és Chris Copeland. L’aler pivot nord-americà va fer el seu primer entrenament amb el grup ahir i avui viatjarà a Madrid amb la resta de la plantilla. La seva participació en el duel no està confirmada, malgrat que tampoc està descartada.

La seva reincorporació suposaria una injecció necessària en el joc interior, ja que actualment Joan Peñarroya només té a disposició tres homes de pintura naturals del primer equip (John Shurna, Olvier Stevic i Landing Sané), a més del comodí de Vlado Jankovic. Per la seva part, tant Moussa Diagné, com Przemek Karnowski encara tenen algunes setmanes més per endavant abans de tornar a jugar amb l’equip, així com Beqa Burjanadze, que ha avançat considerablement els darrers dies (no porta crosses i ja llença a cistella), però li queda part de la recuperació.

Per altra banda, demà també serà necessària l’ajuda del recent incorporat, Sané, que haurà de fer un pas endavant important en la seva adaptació després d’un debut fluix amb el MoraBanc, amb 2 punts, 2 de valoració i -21 amb ell a pista (venia d’haver realitzat només tres entrenaments amb l’equip).

tracking