Mireia Gutiérrez passa per quart cop el tall a una Copa del Món

Nou gran resultat de l’andorrana, que obté el 25è millor temps a Flachau en la primera baixada

Mireia Gutiérrez passa per quart cop el tall a una Copa del MónCHRISTOPHE PALLOT / AGENZE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va tastar ahir el sabor d’una segona mànega de Copa del Món per quarta vegada en la seva carrera, i per primer cop aquesta temporada. L’esquiadora andorrana va treure el seu millor esquí en l’eslàlom nocturn a l’estació austríaca de Flachau i va obtenir un gran 25è millor registre en la primera baixada, sortint amb el dorsal 45, fet que li afegia un punt de mèrit. Va marcar un temps de 59’’55 que la situava a 3’’94 de la més ràpida en aquell moment, la corredora local Bernadette Schild i es va assegurar un nou èxit per a l’esquí andorrà passant el tall de les 30 millors.

Etiquetes:

Gutiérrez no va poder arrodonir la fita en la segona mànega, ja que poc abans del segon punt intermedi va patir una petita caiguda. La corredora del Principat va poder aixecar-se i remuntar per recuperar el traçat, però va perdre massa temps i finalment no va poder puntuar, ja que el seu registre total quedava per sobre del 8% de la millor marca, assolida finalment per la intractable Mikaela Shiffrin. L’andorrana va quedar 27a de la Copa del Món d’Àustria, i malgrat la segona baixada, sumava un nou resultat remarcable. En una temporada en la qual ja compta amb un podi en Copa d’Europa, i en què el gran objectiu són els Jocs Olímpics del mes de febrer, Gutiérrez segueix assolint actuacions per creure-hi.

Per altra banda, ahir també hi va haver competidors de la Federació andorrana a l’estació francesa d’Auron, on es va disputar el segon gegant FIS. Àxel Esteve va ser el millor classificat, amb una 17a posició, amb un temps d’1’50’’33, el qual el deixava a 3’’15 del més ràpid, el francès Thinaut Favrot. Josh Alayrach va ser el següent millor posicions, amb una 28a posició, mentre Robert Solsona, Lucas López, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Quim Rodríguez Albert Torres i Nico Castro van queda més endarrerits. Avui es disputa la combinada d’aquesta cita FIS.

tracking