Bàsquet

El MoraBanc topa amb un nou panorama per lluitar per la Copa

El MoraBanc topa amb un nou panorama per lluitar per la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quinzena jornada de la Lliga Endesa va començar dissabte ben malament per als interessos del Bàsquet Club MoraBanc Andor­ra per la derrota a casa davant el San Pablo Burgos. Tot i que els resultats que van quallar ahir els rivals de cara a la lluita per ser a la Copa del Rei del pròxim mes de febrer van provocar que entri o es plantegi un nou panorama. Era molt important que l’UCAM Múrcia perdés a la pista del Montakit Fuenlabrada i així va succeir (88 a 86), i de passada els de Néstor García van adquirir el bitllet matemàtic per a la Copa.

A més, la fortuna es va posar doblement a favor dels del Principat, arran que el Delteco Guipúscoa Basket va vèncer amb força claredat l’Iberostar Tenerife per 89 a 70. Un marcador que certament no s’esperava i d’aquesta manera el conjunt que dirigeix Fotis Katsikaris passa a esdevenir l’oponent a batre i superar a la taula per part dels homes de Joan Peñarroya. No obstant això, el MoraBanc Andorra ho continua tenint ben difícil, simplement perquè no depèn de si mateix. Visita la pista del Movistar Estudiantes diumenge vinent i el següent el Futbol Club Barcelona Lassa aterrarà al país per posar fi a la primera volta i alhora el tall que marca el torneig del KO. Aleshores els tricolors, en aquest punt, han d’igualar en victòries el Tenerife –que hauria de perdre un partit–, ja que el bàsquet average andorrà és superior amb un +27 contra un +7, i cal parar molta atenció al Múrcia, que segueix viu i en té un de +13. El calendari pot qualificar-se de favorable per als de les Canàries amb dos duels, davant Baskonia i Estu, respectivament, com a locals. Ara bé, a aquestes altures no hi ha res clar i si no que li ho preguntin al MoraBanc després del que va passar amb els burgalesos de Diego Epifanio.

Finalment, també existeixen travesses amb l’Unicaja que en cas de perdre-ho tot (compta amb un fantàstic bàsquet average), és a dir, al Palau Blaugrana i a Màlaga contra l’Herbalife Gran Canària, quedaria a fora i, per tant, cediria la seva plaça. Moltes combinacions, però el que compta és el que es demostra a la pista. Les baixes a la pintura resten bastant i toca pal·liar-ho com es va fer a Santiago.

tracking