esquí

Nova Copa del Món per a Mireia Gutiérrez a Croàcia

Nova Copa del Món per a Mireia Gutiérrez a CroàciaMILLO MORAVSKI / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez afronta avui una nova cita de la Copa del Món d’eslàlom a Zagreb (Croàcia) en una pista amb bons records per a l’esquiadora, ja que sobre aquesta mateixa neu va ser capaç d’accedir a la segona mànega tant l’any passat com el 2015. La primera baixada està programada per a les 13.00 hores i en cas de finalitzar entre les 30 millors la segona començarà a partir de les 16.30 hores.

La d’avui serà la primera prova d’un inici d’any atapeït, ja que participarà en tres proves de la Copa del Món entre avui i dimarts vinent, amb la disputa de la cursa de Maribor (Eslovènia) el dia 7 i la de Flachau (Àustria) el dia 9.

Aquesta temporada, Gutiér­rez no ha passat el tall de la segona mànega en cap de les cites del circuit mundial que ha disputat, però sí que ha mostrat millors sensacions a la Copa d’Europa, on va aconseguir pujar al podi a l’estació italiana de Kronplatz, on va finalitzar en segona posició a la competició d’eslàlom, en un curs marcat pels Jocs Olímpics d’hivern que es faran entre el 9 i 25 de febrer a Pyeongchang, a Corea del Sud.

tracking