Joan Peñarroya

“És un duel per estar satisfet”

“És un duel per estar satisfet”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya estava ahir cofoi pel triomf del seu equip, “estic molt content tot i que no rigui”, bromejava amb els periodistes presents a la sala de premsa del Multiusos Fontes do Sar. El tècnic va analitzar el partit com un triomf “de caràcter, d’orgull, de creure i de fer bé les coses, i és un d’aquests duels que et fan estar molt satisfet amb el treball i l’equip”. Sobre la situació en què arribava l’equip a Galícia, va afirmar que “venim a guanyar i a competir, però amb molts problemes. Hem hagut de canviar una mica el nostre joc, i això de vegades dona un plus d’energia”, i va cloure afirmant que “ens emportem un partit molt important per a nosaltres sobretot pel que significa fer-ho en les circumstàncies en què arribàvem”.

Sobre la possible presència a la Copa del Rei, l’entrenador va declarar que “està molt lluny i és molt complicada, però està clar que hem fet un pas que ens permet seguir per poder classificar-nos”. Per últim, Peñarroya va lloar la feina de l’equip aquesta temporada: “hem competit molt bé tot l’any, som l’equip que més partits ha perdut a l’última jugada o últim minut, ens falta una mica, però els jugadors es mereixen el triomf d’avui”.

EL RIVAL

“Ens hem enfonsat ofensivament”

Moncho Fernández

l’entrenador del monbús obradoiro va assegurar que “el nostre inici defensiu ha estat molt dolent perquè ens han castigat totes les alternatives defensives que hem intentat”, i va afegir que “a la segona part hem millorat enrere, però ens hem enfonsat ofensivament al tercer i últim quart”. Per últim, el tècnic gallec va manifestar que “hem acabat amb un 5/25 en triples, i especialment a la segona part, quan estem a quatre punts, no som capaços d’anotar, i al final ells acaben anotant i augmenten la diferència”.

tracking