Candi Viladrich i l'FC Andorra, una història que per fi és real

El president de l’entitat tricolor, Albert Ferré, assegura que aquest estiu ja havien contactat amb ell

Candi Viladrich i l'FC Andorra, una història que per fi és real

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra va fer ahir oficial per mitjà de les xarxes socials que el substitut de Marc Castellsagué és Candi Viladrich, qui ocuparà la banqueta andor­rana, de moment, fins a final de temporada. El jove tècnic solsonès, de 32 anys, dirigirà el seu primer entrenament el pròxim 2 de gener al camp de la Prada de Moles d’Encamp i debutarà a la categoria de primera catalana (grup 2) el diumenge dia 7 a la Borda Mateu, enfront el Lleida Esportiu B, on milita el defensa internacional per Andorra, Max Llovera (12.00 hores).

Etiquetes:

Viladrich serà presentat de manera oficial el 3, tot i que el president del club, Albert Ferré, ahir va fer les primeres declaracions sobre la incorporació tot assegurant que “a principis d’aquest estiu vam contactar amb ell i finalment no va poder venir per una sèrie de problemes personals”. Cal recordar que ha dirigit durant diversos cursos el Solsona, de segona catalana, i en finalitzar la campanya passada no li van renovar el contracte, per tant, es trobava sense equip. Per a Ferré és, “salvant les distàncies, més del tipus Emili Vicente que qualsevol altra cosa. És una persona realment propera, no dona cap crit perquè sí i sempre que és necessari donar un cop de mà per a qualsevol cosa està allà disponible pel que faci falta”. Les desavinences amb l’ex, probablement es van produir, arran que cap de les dues parts sabia ben bé on s’havia ficat, mentre que el nouvingut “sap perfectament quina és la realitat en tots els aspectes [quant a economia i plantilla curta] i li fa moltíssima il·lusió, el conjunt li agrada i prioritza la bona sintonia amb els jugadors”.

Dins del que és l’staff tècnic, Candi Viladrich estarà acompa-nyat pel seu germà Albert, que executarà les tasques de segon, i de fet, va presenciar el partit ajornat del 23 de desembre passat a casa del Valls, i se’l va veure conversant amb el relleu momentani, Eloy Casals, del juvenil.

tracking