eSports de neu

'Mimi' Gutiérrez és 57a a la Copa del Món de Courchevel

Àlex Rius finalitza en 11a posició l’eslàlom FIS de la Val Cenis

'Mimi' Gutiérrez és 57a a la Copa del Món de CourchevelALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va disputar ahir la Copa del Món d’eslàlom a Courchevel, on va finalitzar en 57è lloc després de sortir a la pista amb el dorsal 45. L’esquiadora no va poder seguir amb les bones sensacions mostrades el cap de setmana passat amb el podi a la Copa d’Europa de Kronplatz i va marcar un temps de 28”51, a 2”51 del millor crono, i a 1”13 de la 32a plaça, que donava accés a la segona mànega.

Els diversos equips de la FAE també van participar en altres competicions. Així, Àlex Rius va prendre part en l’eslàlom FIS de la Val Cenis, on va acabar en 11a posició a 2”97 del francès Alexandre Coltier, que va imposar-se a la cursa. També van competir Lucas López, que va ser 32è, i Àxel Esteve, que no va acabar la primera mànega.

Al descens d’entrenament de la Copa d’Europa de Val di Fassa-Passo San Pellegrino, Carmina Pallàs va ser 14a a la segona jornada d’entrenaments oficials, després de sortir amb el dorsal 31, amb un crono de 1’28”91, a 1”57 de la primera posició.

De la seva banda, Lluís Marín disputa avui a Cervinia (Itàlia) la seva tercera Copa del Món d’aquesta temporada, amb l’objectiu d’agafar bones sensacions després del retorn a les pistes. A la primera prova, disputada a Val Thorens, va caure, mentre que a la segona, a Montafon, no va poder classificar-se per a la final. Avui participarà a la qualificació i en cas d’accedir-hi demà competirà a les finals.

tracking