L'Atlètic denuncia l'FC Barcelona davant la FIFA pel 'cas Griezmann'

Segons la llei, en cas d’interès s’ha de parlar amb el club i no amb el jugador

L'Atlètic denuncia l'FC Barcelona davant la FIFA pel 'cas Griezmann'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid va presentar dilluns al vespre una denúncia a la FIFA contra l’FC Barcelona arran del cas Griezmann, segons van informar ahir diversos mitjans de comunicació espanyols. L’interès dels blaugrana pel jugador francès ve de lluny, però les declaracions de Guillermo Amor diumenge van precipitar-ho tot.

Etiquetes:

El responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip del Barça va ser preguntat en una entrevista després del partit contra el Vila-real si el club català havia contactat amb l’entorn de Griezmann, i va assegurar que “sí, és una possibilitat que Bartomeu hagi parlat amb ells. La nostra obligació és tenir contacte amb els jugadors”. Aquestes paraules entren en contradicció amb la legislació actual de la FIFA, que diu que en cas d’interès per fitxar un jugador s’ha de comunicar primer al club propietari del futbolista, i està prohibit contactar i negociar primer amb el jugador, a no ser que aquest tingui menys de sis mesos de contracte en vigor. Aquest no és el cas de Griezmann, que té vincle amb l’entitat blanc-i-ver­mella fins al 30 de juny del 2022.

A la denúncia, l’Atlètic de Marid afirma que té constància que s’han produït contactes després que el Barça demanés autorització per obrir converses i el conjunt madrileny la negués. A l’acusació, l’Atlètic assegura que el Barça posa en perill la integritat de la Lliga perquè el primer classificat “toca” un jugador del segon. La sanció als catalans podria ser de dos mercats sense fitxar, com va passar l’any 2004 en un cas entre Roma i Auxerre.

tracking