Castellsagué, destituït per falta d'entesa

Eloy Casals, del juvenil, prendrà les regnes del Futbol Club Andorra interinament

Castellsagué, destituït per falta d'entesaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra, del grup 2 de primera catalana, va anunciar ahir a la nit via xarxes socials que Marc Castellsagué i el seu ajudant, Peter Muñoz, no continuaran com a entrenadors, arran que van ser destituïts “per falta d’entesa existent amb la directiva i els jugadors”. Eloy Casals, del juvenil, prendrà les regnes de manera interina i, per tant, fins que se signi amb un staff substitut. Per la seva part, l’entitat no va donar cap més explicació al respecte, mentre que Castellsagué i Muñoz tampoc van voler manifestar-se.

Etiquetes:

Aquesta decisió tan fulminant i sorprenent podria tenir el detonant en un conflicte per la falta de fitxatges, amb motiu de la delicada situació econòmica per la qual es passa des de fa anys. L’extècnic havia expressat en més d’una ocasió que una plantilla de divuit homes era massa justa i encara més després de perdre per a tot el curs Jordi Aláez i Marc Pujol. Quant a aquest últim, ahir es va saber que té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret i el va patir el 8 de desembre al camp del Futbol Club Borges Blanques, en el partit ajornat corresponent a la jornada 1. En un primer moment l’abast de la lesió no estava gaire clar, malgrat que es van complir els pitjors pronòstics. A mitjan gener passarà pel quiròfan i haurà d’estar apartat dels ter­renys de joc entre sis o set mesos. D’aquesta forma, els tricolors es queden sense el cervell de la sala de màquines.

D’altra banda, avui potser arriben notícies positives des de la Federació Catalana de Futbol, perquè farà oficial la resolució d’un recurs que va interposar l’FC Andorra acabat el xoc, precisament, davant Les Borges Blanques. A la categoria està permès executar un màxim de cinc canvis, repartits en tres aturades. No obstant això, els lleidatans van aturar el duel fins a quatre vegades amb el consentiment de l’àrbitre, ja que s’aprecia a l’acta. Finalment, el matx ajornat enfront el Vila-seca la federació volia que es jugués el 30 de desembre, però la Borda Mateu estarà tancada.

tracking