Bàsquet

El recanvi de Beqa, 'Cope', lesionat 4 o 5 setmanes

L’aler pivot nord-americà passa pel quiròfan amb èxit per posar fi als problemes al dit que va patir contra el Fiat Torí

Dinar de nadal amb les àvies i avis de l'hostal calonesBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Certament aquesta temporada les lesions no estan respectant gaire el Bàsquet Club MoraBanc Andorra. L’entitat va informar ahir que el fitxatge recent Chris Copeland “estarà allunyat de les pistes entre 4 i 5 setmanes”, ja que l’aler pivot va passar pel quiròfan per ser intervingut d’un trencament del tendó extensor del tercer dit de la mà esquerra. L’operació es va completar amb èxit. La història d’aquesta lesió es remunta a la setena jornada d’Eurocup. El Fiat Torí Auxilium va visitar el Poliesportiu d’Andorra i en un moment donat l’extremitat de Cope es va quedar enganxada a la samarreta d’un rival, fet que li va provocar un esquinç que va anar a més.

Després d’aquest enfrontament va arribar el del triomf al San Sebastián Arena 2016, en el qual el nord-americà va participar quasi 9 minuts registrant un menys 6 de valoració. Independentment de la xifra negativa es va veure que el jugador tricolor no estava al 100% i lluitava contra el dolor per no deixar penjats la resta de companys. A partir d’aleshores va fer entrenaments i escalfaments a mig gas, i no va tornar a trepitjar cap parquet per competir al màxim nivell: no va jugar contra el Cedevita Zagreb ni el Baskonia.

L’esportista dels Estats Units va aterrar al país per cobrir la baixa del lesionat Beqa Burjanadze i no ha tingut gaire fortuna. El contracte que va signar finalitza el darrer dia de febrer, i com va explicar el protagonista a la presentació, és prorrogable segurament en funció del rendiment fins llavors. La seva data de retorn estaria fixada per la darrera setmana de gener, per tant, se’l veuria de curt a la divuitena jornada de la lliga Endesa als dominis del Montakit Fuenlabrada (en cas de superar ronda a Europa el duel d’entre setmana el podria disputar). L’entrenador, Joan Peñarroya, va comentar al respecte que “em sembla que aquesta campanya el Cope i el John [Shurna] els hem disposat a la posició de quatre únicament un partit”. I hi va afegir que “em sap greu per ell, perquè s’estava implicant força ajudant-nos i la predisposició per estar amb nosaltres amb una lesió important mai li va faltar”.

Assemblea ACB

L’ACB va celebrar ahir a Madrid una nova assemblea de caràcter extraordinari per posar en marxa una comissió delegada amb vigència de sis mesos, ja que encara no hi ha president. En aquesta primera fase el MoraBanc formarà part dels nou equips que compondran l’organisme per dur a terme funcions organitzatives.

DINAR DE NADAL AMB LES ÀVIES I AVIS DE L'HOSTAL CALONES

La plantilla del BC MoraBanc Andorra va participar ahir al dinar de Nadal amb les àvies i avis de l’Hostal Calones, de la mateixa forma que hi van assistir el tècnic, Joan Peñarroya, i part del cos tècnic. Com no, el tema de conversa va ser el xoc contra el Baskonia.

tracking