El VPC suma la tercera victòria consecutiva a casa en un ambient caldejat (35-29)

El VPC Andorra va sumar ahir a la tarda a l’Estadi Nacional la tercera victòria consecutiva a casa després de superar l’Us l’Arize per 35 a 29. Els homes de Jonathan Garcia, que continuen refent-se del mal inici de temporada, amb aquest van acumular el quart triomf del curs, situant-se a la zona mitjana de la classificació general de la categoria de promoció d’honor. Pel que fa pròpiament a l’enfrontament, durant la primera meitat els tricolors van ser una autèntica piconadora, assolint al minut 21 un marcador de 22 a 0, després de diversos assajos transformats i un cop de càstig. Abans, però, aproximadament al quart d’hora de joc l’entrenador dels visitants va enfilar el túnel de vestidors en ser expulsat.

De la seva part, els francesos van mirar de remuntar i al descans l’electrònic assenyalava el 30 a 10. A la represa, els del Principat van caure en les provocacions gal·les i es va entrar en un ambient caldejat. Al minut 25 de la segona part els col·legiats van decidir expulsar uns quants minuts un parell de jugadors del VPC i un de l’Arize, mentre que al cap de no res el local Marc Canturri va etzibar un cop de puny a un rival (al final del matx va tornar al terreny de joc). Al temps de descompte l’entitat francesa va anotar un assaig transformat que va posar la por al cos als d’Andorra, tot i que no hi va haver temps per a gaire més. Els homes del VPC Andorra més destacats en anotació van ser Benjamin Taurinyà, Ramas Jinaixvili i Dani Raya.