Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El Madrid aixeca el sisè 'Mundialet'

Ronaldo dona la victòria amb un gol de falta facilitat per la tanca defensiva
La plantilla del Reial Madrid completa celebrant el sisè 'Mundialet' de la història del club.

El Madrid aixeca el sisè 'Mundialet'

La plantilla del Reial Madrid completa celebrant el sisè 'Mundialet' de la història del club.

Actualitzada 17/12/2017 a les 07:09
El Reial Madrid segueix col·leccionant títols internacionals. Els blancs es van imposar per la mínima al Gremio de Porto Alegre (1 a 0) i van poder aixecar el seu sisè Mundialet. Pròpiament va suposar el tercer en format Mundial de clubs i alhora el cinquè títol en un any natural dels homes de Zinedine Zidane. Certament, aquests no han començat la nova temporada el més bé possible ni a la Lliga ni a la Lliga de Campions, tot i que durant aquests darrers dies a Abu Dhabi han estat capaços de deixar enrere els dubtes i focalitzar esforços per continuar amb l’etiqueta, almenys fins al desembre del 2018, de millor equip del món. A més, com a vigents campions van ser la primera entitat que revalidava el trofeu.
Els madridistes van començar el duel endollats, mentre que els brasilers van deixar clar que no preveien tenir la possessió. D’aquesta manera es va veure un conjunt liderat al darrere per Raphaël Varane i al mig del camp per Luka Modric, que va anar creant joc per assetjar la porteria dels del Brasil. Els primers 45 minuts van aguantar i van estar a punt de sorprendre a pilota aturada, ara bé, al 54 Cristiano Ronaldo va engegar l’electrònic de falta directa. Val a dir que amb la col·laboració de la tanca defensiva, que es va obrir descaradament provocant la desesperació de tots els integrants de la plantilla del Gremio.
Sabien que defensant podrien rascar alguna cosa, però que si se’ls avançaven en el marcador seria impossible. Per exemple, cap futbolista carioca va disparar entre els tres pals de Keylor Navas. Al minut 65 Modric va enviar un xut llunyà al pal després que el porter brasiler fregués l’esfèric i a les acaballes Zidane va donar entrada, entre d’altres, a Gareth Bale, que va demostrar que està recuperat quasi al 100% de totes les lesions que ha anat patint.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts