esports de neu

Lluís Marín es queda fora de la final i certifica que encara no està al seu nivell

Lluís Marín es queda fora de la final i certifica que encara no està al seu nivellFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El surfista de neu Lluís Marín va reaparèixer abans del previst de la lesió d’espatlla i tenint en compte els primers resultats se certifica que encara no es troba al millor nivell, tal com va assegurar en el seu moment ell mateix. A la Copa del Món de Montafon es va quedar sense poder accedir a la final d’avui, després de finalitzar 40è al global de les qualificacions. A la primera ronda Marín va acabar 48è amb un temps d’1’07’’10, mentre que a la segona ho va fer 21è en 1’05’’21. Es classificaven els 32 millors i el tall d’aquesta posició el va marcar l’austríac Matthew Thomas (1’05’’85).

Quant a l’esquí de fons, Irineu Esteve entra avui en contacte amb el circuit mundial de Toblach duent a terme els 15 quilòmetres patinadors i demà farà pròpiament la cursa de la mateixa especialitat. Carola Vila es troba a la localitat de Saint-Ulrich i avui correrà en Copa d’Europa els 5 quilòmetres júnior. Va participar en l’esprint de cara a provar-se i va ser 44a en un crono de 2’54’’73.

En alpí, Marc Oliveras no va fer el supergegant perquè es va decidir aturar la Copa del Món a Val Gardena per la neu i boira, i avui es disputa el descens. Cande Moreno i Carmina Pallàs, a Val d’Isère, no van entrenar, pel mal temps, el descens d’avui de Copa del Món.

tracking