surf de neu

Lluís Marín pateix una caiguda en el seu retorn

El mal temps suspèn la segona qualificació i queda fora de la final

Lluís Marín pateix una caiguda en el seu retornFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín no va tenir el retorn desitjat a la competició vuit mesos després de la seva lesió i va patir una caiguda que posteriorment el va deixar sense opcions de classificar-se per a les finals de la Copa del Món de Val Thorens. El surfista de neu va passar en 31è lloc pel primer punt intermedi, i en 34a posició pel segon, dintre de les places que donaven accés a les finals, però a l’últim tram va anar per terra.

Aquesta caiguda feia que ho hagués de fiar tot a la segona mànega, però la boira apareguda a l’estació francesa va fer que es suspengués aquesta segona baixada qualificatòria i Marín quedés fora de les finals. L’andorrà va declarar que “he caigut al cinquè peralt, gairebé al final, i malauradament em quedo sense finals”, i va agregar que “això és així, i ara a continuar treballant i seguir endavant, tot i que hauria estat bé fer les finals”.

Qui no va poder participar és Maeva Estévez, ja que la competició es va interrompre mentre es feia la qualificatòria femenina, però encara no havia estat el seu torn. Estévez disputarà avui a partir de les 10.00 hores la seva mànega qualificatòria buscant un lloc entre les 16 millors.

tracking