Els guanyadors dels Premis FAF, calcats als del 2016

Jordi Rubio, Richard Imbernón, Nacho Llamas i Lluís Cruz reben novament els guardons als millors de l’any

Els guanyadors dels Premis FAF, calcats als del 2016Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estadi Comunal va acollir ahir els Premis FAF als millors de l’any en futbol, sala i femení. La llista de guanyadors dels guardons més destacats va ser calcada a la del 2016, amb Jordi Rubio com a màxim protagonista. Va rebre novament el reconeixement a millor jugador i millor gol, mentre Richard Imbernón guanyava el premi a entrenador de l’any per quarta vegada consecutiva. “Estic súper agraït. És gràcies a tot a l’equip. El premi dona ganes de seguir treballant i fer el que més ens agrada”, comentava Rubio.

Etiquetes:

El mateix va succeir en futbol sala, amb Nacho Llamas i Lluís Cruz, sent reconeguts com els millors, com ho van ser el 2016. Fins i tot en àrbitres es van revalidar els guardons de Luis do Nascimento i Gerard Roure. L’única disciplina en què no es va repetir la mateixa situació va ser en femení. La juvenil cadet de l’Enfaf, Maria da Cruz va rebre el premi a millor jugadora, mentre que Noa Gallinat, de l’FF Andorra, va ser nomenada la millor d’una lliga andorrana. “Només tinc 13 anys i hi ha moltes noies, estic molt orgullosa de rebre el premi”, valorava da Cruz.

Ahir també es van fer els reconeixements tradicionals als internacionals amb les seleccions pel seu compromís. Omar Debboun (22), David Férriz (31) Marçal Raventós (41) i Cabinho (42), en sala, i Moisés San Nicolás, Marc Vales (51), Marcio Vieira (78) i Marc Pujol (79), en futbol, van superar xifres rodones aquest any amb la selecció. Per la seva part, Juli Sánchez i Ilde Lima van superar els 20 anys defensant la tricolor i Edu Peppe i Josep Manel Ayala van ser reconeguts per la retirada. L’acte es va tancar amb un reconeixement a la trajectòria d’Emili Vicente, que va rebre un homenatge a títol pòstum.

tracking