Esquí de muntanya

Will Juillaguet i Sophie Dusautoir s'imposen a la nocturna del Pas de la Casa

La Park Piolets Copa d’Andorra va aixecar el teló amb la disputa de la vint-i-unena cronoescalada nocturna del Pas de la Casa, que va tenir com a guanyadors Will Juillaguet, en categoria masculina, i Sophie Dusautoir, en femenina. La cursa va comptar amb 65 esquiadors que van havien de recórrer 420 metres amb final al Coll Blanc.

Dusautoir, de l’ECPCGR (Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig), va aconseguir una victòria còmoda amb un temps de 21’34”98, amb 2’40” de marge sobre Imma Parrilla i 3’33” respecte a Pilar Quesada. Pel que fa a la cursa d’homes, va ser més igualada i el jove francès Will Juillaguet va haver de suar de valent per endur-se el triomf final amb un temps de 16’47”90, seguit per Joan Reyne i Titouan Holag, a només 20 i 23 segons, respectivament.

D’altra banda, avui s’obren les inscripcions per a la Travessa dels refugis, que es farà el 24 i 25 de febrer, i que per a aquesta edició inclourà l’Skimo 6, i la novetat de l’Skimo10, que es disputarà al llarg de dos dies.