El VPC exhibeix potencial ofensiu

Va imposar-se amb claredat al Sainte Foy a l’últim partit de la primera volta

El VPC exhibeix potencial ofensiuFernando Galindo

El VPC Andorra va tancar ahir la primera volta de la Lliga amb un triomf contundent per 69 a 10 contra el Sainte Foy de Peyrolieres, que arribava a l’Estadi Nacional empatat a punts amb l’equip de Jonathan Garcia, Xepi, i David Kirikàixvili. El matx va posar-se de cara ràpid per als locals, que van avançar-se al minut sis amb un assaig de Canturri. Els visitants van respondre amb una altra marca, però el partit va de­cantar-se a favor del VPC ja abans del descans amb els assajos de Tomi Moreno, Irakli i Nico González, que deixaven el marcador 26 a 5 a la mitja part.

A la represa, el partit va tensar-se pel costat del conjunt gal amb algunes accions dures contra Ramaz de manera deliberada, però el Sainte Foy veia com els tricolors seguien portant el domini del partit i el deixaven totalment sentenciat amb els punts de Fité, Ramaz, Dani Raya, Correas, Benjamin, i dos assajos més de Nico González, que va acabar el duel amb tres.

La tensió va tornar al final del partit, quan l’entrenador dels visitants va dirigir-se a la banqueta local per David Kirikàixvili i això va provocar una petita tangana entre els dos equips, i fins i tot alguns dels aficionats vinguts de Sainte Foy de Peyrolieres.

Després del matx, el tècnic, Jonathan Garcia, va declarar que “ha estat un partit molt bo que ens rellança i ara volem seguir sumant”, i hi va afegir que “aquesta diferència és important per a nosaltres i esperem que l’Estadi Nacional sigui un fortí”.