Sis minuts de desconnexió condemnen l'FC Andorra

El conjunt tricolor va encaixar tres gols entre els minuts 56 i 62 i va caure en un dels partits ajornats, contra l’FC Borges

Sis minuts de desconnexió condemnen l'FC AndorraITMAR FABREGAT / SEGRE

L’FC Andorra va caure ahir per 3 a 1 contra l’FC Borges en el duel corresponent a la primera jornada suspès en el seu moment pels compromisos de la selecció. La primera meitat va ser igualada, amb algunes ocasions més per als locals, però cap de gaire clara. El partit es va decantar a la segona part, concretament en els sis minuts que van transcórrer entre el 56 i el 62.

Una errada defensiva dels visitants va propiciar el primer gol al minut 56, obra d’Eudald. Només un minut després Aitor va fer el 2 a 0, i al 62 una altra errada, en aquest cas del porter Ferran Pol, la va aprofitar Joan per marcar el 3 a 0. El matx es posava costa amunt per als tricolors, que no van deixar d’intentar-ho fins que al minut 86 Marc Ferré va aconseguir el 3 a 1 que acabaria sent definitiu al Municipal de les Borges Blanques. El tècnic de l’FC Andorra, Marc Castellsagué, va declarar després del partit que “després dels tres gols en sis minuts era normal tenir dubtes o abaixar els braços, però ho hem seguit intentat i crec que si el partit hagués durat 15 minuts més hauríem pogut empatar”.

L’entitat del Principat queda en 12è lloc a la classificació, amb 17 punts i encara dos partits menys.