Xavi Vilasetrú dimiteix com a president de la federació

Segueix com a vocal a la junta i David Ferré pren el relleu a la direcció

Xavi Vilasetrú dimiteix com a president de la federacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Canvis importants a l’estructura de la junta de la Federació Andor­rana de Rugbi (FAR). Xavi Vilasetrú va anunciar ahir en roda de premsa que dimitia per motius personals. “La carrega que tinc en l’àmbit familiar no em permet assumir la feina com a president de manera plena”, va argumentar Vilasetrú, que no fa gaire va ser pare. En el seu lloc entrarà David Ferré, un home amb experiència en la gestió del rugbi pels anys a la vicepresidència del VPC Andor­ra a l’època de Pep Escolà. Actualment era vocal de la junta de la federació i assumirà el càrrec de president fins al final del mandat, l’any 2020. “Quan el Xavi m’ho va demanar no podia dir-li que no. Sobretot per la confiança que m’han donat els amics i companys. Per a algú que ha estat jugador com jo és un honor ocupar aquest càrrec”, va assenyalar el nou màxim dirigent de l’ens.

Etiquetes:

L’adeu de Vilasetrú, però, serà purament amistós ja que es mantindrà en la junta com a vocal, ajudant en el que faci falta i aportant el seu punt de vista de l’experiència com a president, càrrec que va renovar el setembre de l’any passat i ocupava des de feia vuit anys. “Puc estar molt content de com ho he fet. Tenim uns 150 nens a l’escola, el rugbi de set i les noies. Sempre hi ha projectes a fer, però crec que he fet la feina”, va valorar Vilasetrú sobre els seus anys a la presidència de la FAR.

El nou projecte de Ferré arriba amb una idea continuista i amb Jean Marc Flaux com a vicepresident. “No hi haurà grans canvis”, va deixar clar el president. Un dels objectius és captar més patrocinadors. De moment, ja ha tancat un acord amb McDo-nald’s, que patrocinarà l’escola de rugbi.

tracking