hoquei patins

Un gol de Nil Castellví a vuit segons del final salva un punt per al Seat Andorra HC

Un gol de Nil Castellví a vuit segons del final salva un punt per al Seat Andorra HC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat Andorra HC va sumar divendres un punt després del 3-3 aconseguit a la pista del CE Vendrell amb un gol a vuit segons per al final del partit de Nil Castellví. Els tricolors van començar de la millor manera possible, avançant-se en el marcador amb una diana de Castellví, que va fer els tres gols dels del Principat. El conjunt tarragoní va empatar el matx abans del descans amb l’1-1 en el marcador, ja a la represa va certificar la remuntada amb el 2-1.

La cosa no pintava bé per als de Roger Corral, però Castellví va tornar a situar taules a l’electrònic. Els locals van tornar a posar-se per davant amb el 3-2, i tot apuntava que els punts s’acabarien quedant al Vendrell, fins que a només vuit segons per al final Nil Castellví va arrodonir la seva actuació amb els 3-3 que va tornar un punt al Principat.

Amb aquest empat, el Seat Andorra HC suma el tercer matx consecutiu sense perdre, i es consolida a la zona mitjana de la taula amb 14 punts després de 12 partits disputats. La propera cita, dijous a casa contra l’HC Castellar.

tracking