Esquí

Gutiérrez no passa del 38è lloc a la Copa d'Europa de Funesdalen

Una sortida de pista a la primera mànega condemna l’andorrana a l’estació sueca

Gutiérrez no passa del 38è lloc a la Copa d'Europa de FunesdalenAGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez no va tenir el dia ahir en el primer dels dos eslàloms previstos de Copa d’Europa a l’estació sueca de Funesdalen. L’esquiadora andorrana va acabar en la 38a posició, amb un temps total d’1’47’’48, quedant a 7’50’’ de la vencedora, l’austríaca Katharina Liensberger. El mal resultat va ser causat per un moviment a mitja pista de la primera baixada en què se li van enganxar els esquís i va sortir del traçat.

Amb tot, Gutiérrez va poder finalitzar la mànega, la qual va acabar a gairebé 6 segons de la més ràpida, i va voler lluitar en la segona, malgrat que ho va fer sense gaire sort ja que el seu registre, de 52’53’’, no estava entre els 30 millors tampoc. No obstant això, sí que va millorar la 49a posició en què estava instaurada després de la primera baixada en fins a 11 llocs. L’esquiadora del Principat tindrà avui una nova oportunitat per refer la seva errada d’ahir en el segon eslàlom de Copa d’Europa. Després, les properes curses de Gutiérrez seran a la Copa d’Europa de Kronoplatz (Itàlia), el 16 de desembre.

Per altra banda, ahir Joan Verdú i Marc Oliveras eren a Beaver Creek (Estats Units) disputant els entrenaments de la Copa del Món de descens. Avui, faran una nova cursa d’entrenament, i des de demà fins diumenge hi haurà les curses de supergegant, descens i gegant.

DESTACADA 9A PLAÇA DE MAEVA ESTÉVEZ A LA COPA D'EUROPA

Maeva Estévez va disputar ahir la seva primera Copa d’Europa de la temporada de boardercross a l’estació austríaca de Pitztal, on va assolir una destacada novena posició, sumant 145 punts. La prova comptava amb més d’una trentena de competidores, algunes de Copa del Món, i l’andorrana va arribar fins a la ronda de quarts, quedant tercera i a prop de la segona. “Amb totes les corredores de Copa del Món que hi havia estic satisfeta, i a més ja tinc els punts que he de millorar per demà”, va exposar Estévez, que avui disputarà una altra cursa. Ahir també van competir els andorrans de l’ECOA Biel Prats i Francesc Xavier Matas, que van debutar amb un 91è i 105è lloc.