Mireia Gutiérrez no acaba l'eslàlom de Killington

L’esquiadora comença lluny dels llocs de classificació per a la segona mànega i acaba sortint de la pista al tram final

Mireia Gutiérrez no acaba l'eslàlom de KillingtonFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez no va poder acabar ahir l’eslàlom de Killington, als Estats Units, segona cita de la Copa del Món. L’esquiadora sortia amb el dorsal 44 i precisament es mantenia en aquesta posició al pas pel primer parcial, a 0”86 de la cap de cursa. En el segon punt intermedi va millorar fins a la 41 plaça, a 1”28 de les capdavanteres, i al tercer punt ocupava el mateix lloc, però a una diferència de 2”81, i finalment no va poder completar la cursa per una sortida de pista al tram final del recor­regut. Segons van explicar els tècnics, “no va poder agafar un bon ritme durant la baixada i va perdre la línia fins que va acabar sortint en una doble”. La següent cita de la Copa del Món per a Mireia Gutiérrez serà el mes que ve, concretament el 20 de desembre a l’estació francesa de Courchevel.

Etiquetes:

D’altra banda, a l’eslàlom FIS d’Hemsedal Àxel Esteve va finalitzar en l’11è lloc. Va acabar la primera mànega en el 7è lloc, a 0”98 del líder, però a la segona va perdre més temps del previst i va quedar fora dels deu millors, amb un temps d’1’39”39, a 1”50 del primer classificat, el britànic Laurie Taylor. A més, Josh Alayrach va ser 19è, a 2”51 del guanyador, i Àlex Rius 35è, a 8”71. Pol Suárez i Lucas López no van acabar la segona mànega.

Ahir també hi va haver competició en esquí de fons amb les proves FIS disputades a Gaalaa, a Noruega. Irineu Esteve va participar a la prova absoluta de 15 quilòmetres, en la qual va finalitzar en el 24è lloc de 145 competidors. Esteve es quedarà al país nòrdic, on la setmana vinent correrà la Copa del Món de Lillehammer. De la seva banda, Carola Vila va ser la novena en la cursa júnior de 5 quilòmetres, a 20 segons del podi.

tracking