El VPC Andorra cau a Foix en un duel d'alta tensió

Els tricolors denuncien la violència de l’equip local a la segona part

El VPC Andorra cau a Foix en un duel d'alta tensióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra va perdre ahir per 35 a 24 al camp de l’US Foix en un partit que va estar marcat per la violència del conjunt local. Els de David Kirikàixvili i Jonathan García, Xepi, van avançar-se al tercer minut amb una transformació, i el duel va desenvolupar-se amb normalitat fins a les acaballes de la primera meitat, quan van començar els incidents i el joc excessivament violent per part de l’equip local.

Etiquetes:

Jonathan García, molt afectat, va declarar que “mai havia vist una cosa així en un camp de rugbi. Vull destacar com han aguantat els jugadors, perquè veure-ho des de la banqueta era difícil, però estar a dins del camp segur que era encara més complicat”. A més, hi va afegir que “l’àrbitre ha xiulat el final set minuts abans pel que estava passant, fins i tot els seus jugadors l’insultaven a ell, però després del partit hem anat a reclamar i l’acta estava escrita com si no hagués passat res”.

Tal com va explicar el tècnic, “tot va començar amb una jugada en què un jugador nostre estava al terra i hi van anar dos dels seus a pegar-lo. Yuri va anar a colpejar els rivals per defensar el company i el col·legiat va acabar mostrant vermella a tots dos”.

Després d’aquesta jornada, el VPC ocupa el sisè lloc a la classificació amb 13 punts, els mateixos que té el Saint Foy de Peyrolieres, que serà el pròxim rival del conjunt tricolor el 10 de desembre a l’Estadi Nacional.

tracking