El Barça salva un punt a Mestalla

L’àrbitre no va concedir un gol vàlid de Messi i va donar ales al València

L’FC Barcelona va obtenir ahir un bon empat a Mestalla amb un regust de frustració. El motiu va ser el gol legal de Messi no concedit al minut 30. El davanter argentí va fer una canonada des de l’altura del punt de penal que Neto es va empassar, però va treure des de dins de la porteria quan ja hi era clarament. L’assistent no va avisar l’àrbitre principal i es va quedar el 0 a 0 en el marcador fins al descans.

Les protestes dels jugadors del Barça no van servir de res i, tot i que dominava el conjunt blaugrana, el València va aprofitar les ales que li va donar l’errada arbitral per fer l’1 a 0, amb un gol de Rodrigo. Els ché van fer un pas enrere per defensar totes les envestides dels d’Ernesto Valverde, però no van poder evitar l’empat. Al minut 82, Jordi Alba va rematar a la perfecció una gran passada de Messi i va fer l’1 a 1 definitiu.

Amb aquest resultat, la classificació es manté igual al capdavant, amb el Barça, encara sense conèixer la derrota, liderant amb quatre punts per sobre del València. Els triomfs de l’Atlètic i el Reial Madrid de dissabte els van servir per apropar-se a vuit punts del lideratge i obrir una mica més la lluita pel títol.