El tècnic Juan Márquez haurà de ser operat per l'infart que va patir

L’entrenador segueix ingressat en un centre de Barcelona

El tècnic Juan Márquez haurà de ser operat per l'infart que va patir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de la UE Santa Coloma, Juan Márquez, haurà de seguir ingressat a Barcelona i haurà de ser intervingut quirúrgicament després de l’infart que va patir la matinada de dimarts a dimecres. El tècnic de Huelva, que havia aterrat l’estiu passat a la lliga Multisegur Assegurances, va començar a sentir-se malament a l’entrenament de dimarts i va empitjorar de matinada al seu pis, a Arinsal. En un primer moment va ser traslladat amb ambulància a la unitat de vigilància intensiva (UVI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, i dimecres al migdia el van transportar a un centre hospitalari de Barcelona per tal que ahir li practiquessin un cateterisme per intentar esbrinar les causes de l’infart i si seria necessària una operació.

Etiquetes:

En un principi, el preparador hauria d’haver tornat ahir mateix a l’UVI de l’hospital Nostra Se-nyora de Meritxell, després de les paraules tranquil·litzadores que els metges havien transmès a l’entorn del club. Però finalment, el cateterisme i la resta de proves realitzades a la capital catalana van determinar que Juan Márquez haurà de ser intervingut per tal de solucionar aquests problemes cardíacs.

Tal com estava previst, el segon entrenador de la UE Santa Coloma, Roger Culleré, es farà amb les regnes de l’equip per a les properes cites, la primera el duel de la Lliga Multisegur Assegurances de demà a les 14.00 hores a la Borda Mateu entre els groc-i-negres i l’Inter Club d’Escaldes, en què està previst que els seus jugadors llueixin unes samarretes d’ànims i facin un petit homenatge al tècnic.

tracking