Ciclisme

Arriba La Andorrana, nova marxa de cicloturisme a l'estiu

Tindrà tres etapes amb 300 quilòmetres i 9.000 metres de desnivell

Arriba La Andorrana, nova marxa de cicloturisme a l'estiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El panorama de rutes cicloturístiques al país, amb proves clàssiques com la Volta als Ports o La Purito, tindrà una nova cita l’estiu que ve, quan es faci la primera edició de La Andorrana, organitzada per Velodrom Bike Tours. Aquesta és una empresa barcelonesa que es defineix com a agència de viatges que organitza marxes de cicloturisme que combinen esport i natura. Entre les expedicions que han organitzat anteriorment, hi ha rutes pels Dolomites, els Pirineus, o La Extrema, a Extremadura i Castella.

Tot i tenir aspectes similars a altres marxes que es fan al país, és un concepte diferent, ja que estarà dividida en tres etapes del 21 al 24 de juny. El recorregut tindrà un total de 300 quilòmetres, 10 ports de muntanya i 9.000 metres de desnivell acumulat. L’altra gran diferència és que no serà una prova massiva, ja que el límit d’inscrits estarà situat al voltant de 60 persones, segons va explicar Juan Luis Oliva, un dels organitzadors: “nosaltres busquem no només ciclisme, sinó també un esdeveniment familiar, per això ens limitem a unes 30 habitacions d’hotel”. A més de les pernoctacions a Ordino i la ruta ciclista, la inscripció inclou l’avituallament en cursa, assistència mecànica durant les tres jornades, i servei de fotografia per al participant, fet que segons Oliva confirma “un servei personalitzat que fa que hàgim de tenir restringits el nombre de possibles participants”.

Des de Velodrom Bike Tours asseguren que ja tenen diversos inscrits de Madrid i del sud d’Espanya, i que han triat Andorra pel “potencial de les muntanyes”.

tracking