El VPC tanca la mala ratxa amb un triomf contundent (30-8)

El VPC tanca la mala ratxa amb un triomf contundent (30-8)Xavier Pujol

El VPC Andorra, que fins ahir sumava cinc derrotes consecutives, va donar per finalitzada la mala ratxa assolint una victòria contundent davant el cuer de la promoció d’honor: l’US Ramonville Ste Agne, en la qual a més van sumar el bonus ofensiu gràcies a l’efectivitat que havia faltat en els altres dos partits que s’havien jugat a casa.

Ja des de l’inici del matx, l’equip va demostrar que aquesta no se li podia escapar. Al minut 9, Ramaz Jinashvili va fer els primers punts amb un cop de càstig, i la diferència es va ampliar al 10-0 amb un assaig de Kim Jordan transformat per Ramaz, que abans del descans va fer pujar el 13-0 al marcador en una nova penalitat.

Al 9’ de la represa, el Ramonville va retallar amb un assaig no transformat, però dos minuts després Tomi Moreno restablia el marge (18-5). El conjunt visitant va sumar novament en un cop de càstig (18-8), però als minuts finals, el VPC va exhibir un bon joc en atac i va aprofitar les errades defensives per assegurar-se el triomf. Primer, amb un assaig de Ramaz que no va transformar i després, al 39’, amb un de Toni Carmona després de tallar una passada horitzontal de l’última línia, que en aquest cas, el 10 del VPC sí que va transformar per situar un satisfactori 30-8 final.