La catàstrofe de la selecció italiana segueix portant cua

Avui hi ha una reunió d’urgència per parlar del futur del seleccionador

La catàstrofe de la selecció italiana segueix portant cua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Itàlia segueix estupefacta després de no poder remuntar la repesca contra Suècia i que suposarà que els transalpins es perdin un Mundial de futbol per primer cop els últims 60 anys. L’últim cop que l’Azurra va quedar-se fora d’un Campionat del Món va ser l’any 1958, en el torneig que es va disputar precisament a Suècia.

Les crítiques es continuen succeint tant al seleccionador i cos tècnic com als jugadors. Un dels homes que va mostrar-se més crític públicament va ser Paolo Cannavaro, germà de qui va ser Pilota d’Or, que en una publicació a les xarxes socials va atacar “les mòmies que gestionen el futbol italià, sense donar espai als joves sobre el camp”. L’altre gran focus de les crítiques de l’entorn va ser el seleccionador Gian Piero Ventura. De fet, avui hi ha programada una reunió de la Federació italiana per parlar sobre el seu futur. Mitjans italians apunten que si l’entrenador d’Itàlia no presenta la dimissió, serà l’associació qui l’acomiadi.

Els que ja han anunciat que no seguiran amb el combinat nacional italià són Daniele de Rossi i Andrea Barzagli, que s’afegeixen així a Gianluigi Buffon i tanquen el seu cicle com a internacionals.

tracking