Al PSG li calen 75 milions per al 'fair play'

El club francès necessita ingressar diners per no vulnerar la normativa de la UEFA

Al PSG li calen 75 milions per al 'fair play'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El París Saint-Germain necessita ingressar 75 milions d’euros més dels previstos en el seu pressupost per complir amb la normativa UEFA de fair play financer, segons publicava ahir el diari L’Équipe. El fitxatge de Neymar per 222 milions d’euros, a més del de Kylian Mbappé pel qual n’haurà de pagar 180 l’estiu vinent, obliga el club francès a buscar maneres per obtenir més ingressos i no fer que les despeses siguin molt superiors al que es percep, una situació per la qual és investigat des del passat mes de setembre i que podria acabar amb una dura sanció econòmica.

El pressupost del club parisenc era d’entre 540 i 550 milions d’euros, però les despeses, entre 600 i 620, els obliga a pensar en nous increments creïbles que la UEFA hauria de supervisar perquè no hi hagi dopatge financer. Segons l’informe de L’Équipe, el PSG pot augmentar els ingressos per arribar als 75 milions d’euros extra en diverses partides. La manera més ràpida i fàcil seria amb la venda de jugadors durant el mercat d’hivern. El PSG estaria pensant a fer caixa el gener venent Ángel di María, Lucas Moura i Javier Pastore, que no tenen massa minuts de joc.

Les altres vies que explorava l’informe de la publicació francesa eren l’arribada d’espònsors, pels quals es podria ingressar entre 30 i 50 milions d’euros, l’augment per valor d’entre 16 i 26 milions en venda de marxandatge i d’entrades al camp, causades pel furor del nou equip, els drets de televisió i els tornejos d’estiu, pels quals es calcula que es podria guanyar entre 12 i 25 milions.

tracking