L'FC Andorra pateix la derrota més contundent del curs, contra el líder

El Futbol Club Andorra va caure ahir al migdia al camp de l’FC Martinenc, el líder del grup 2 de primera catalana, per 3 a 0. Els tricolors van haver d’afrontar un matx molt exigent sota mínims pel que fa a la plantilla, arran que vuit jugadors es van incorporar de la concentració de la selecció andorrana sub-21 amb escasses hores de descans i després d’encaixar vuit dianes davant Holanda. A més, Txus Rubio no va poder anar convocat per sanció i per si no fos poc Robert Font va veure la segona targeta groga al minut 37, fet que va condicionar clarament la resta de l’enfrontament. En qualsevol cas, els homes que dirigeix el jove tècnic Marc Castellsagué van patir la der­rota més contundent del curs. Aproximadament al quart d’hora de joc el conjunt del Guinardó va estrenar el marcador gràcies a un gol de Ferran Alabau i fins a la represa l’electrònic no es va a moure. Al minut 52, Alabau va tornar a batre el porter visitant, Ferran Pol, aconseguint quasi la sentència, mentre que Roland Garros, a menys de mitja hora per al final, va fer el tercer i definitiu. Els barcelonins van sumar la vuitena victòria de la temporada i de la banda dels del Principat, de moment no miren gaire cap amunt, però encara tenen partits ajornats pendents de jugar.